Zelfstandig werkend kok / Sous chef

We zoeken iemand die klaar is om uitdagingen aan te gaan in een dynamische gastronomische omgeving.

Fox Works

1 min lezen

We zoeken iemand die klaar is om uitdagingen aan te gaan in een dynamische gastronomische omgeving.

Vereisten:

  • - Ervaring als zelfstandig werkend kok/kokkin.

  • - Goede teamspeler, maar ook zelfstandig werkend.

  • - Organisatorische vaardigheden en timemanagement.

  • - Bereidheid om verschillende gerechten te leren.

  • - Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit.

  • - Vermogen om onder tijdsdruk te werken.

  • - Kennis van veiligheid en hygiënevoorschriften.

  • - Beheersing van de Engelse taal.

Taken:

  • Zelfstandig bereiden van gerechten volgens vastgestelde recepten en normen (mogelijkheid tot intern leren van nieuwe gerechten).

  • Zorgen voor hoge kwaliteit en presentatie van geserveerde gerechten.

  • Schoon en geordend houden van de werkplek.

  • Samen kunnen werken met andere teamleden.

  • Implementeren van nieuwe culinaire ideeën en concepten.

  • Zorgen voor volledige klanttevredenheid door professionele service.

Wij bieden:

  • Stabiele werkgelegenheid.

  • Aantrekkelijk salaris, passend bij de vaardigheden en ervaring.

  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en bijscholing.

  • Vriendelijke werksfeer in een professioneel team.

  • Flexibel werkschema, met mogelijkheid tot werken 4 dagen per week.

  • Werk begint om 11:00 uur.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je CV naar info@foxworksinterntional.nl. In het onderwerp van de e-mail, gelieve te vermelden "Vacature - Kok''

  • 📌 Prins Bernhardplantsoen 106 7551 HT Hengelo (OV) (106 H)