Zelfstandig werkend kok / Sous chef
We zoeken iemand die klaar is om uitdagingen aan te gaan in een dynamische gastronomische omgeving.


We zoeken iemand die klaar is om uitdagingen aan te gaan in een dynamische gastronomische omgeving.
Vereisten:
- Ervaring als zelfstandig werkend kok/kokkin.
- Goede teamspeler, maar ook zelfstandig werkend.
- Organisatorische vaardigheden en timemanagement.
- Bereidheid om verschillende gerechten te leren.
- Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit.
- Vermogen om onder tijdsdruk te werken.
- Kennis van veiligheid en hygiënevoorschriften.
- Beheersing van de Engelse taal.
Taken:
Zelfstandig bereiden van gerechten volgens vastgestelde recepten en normen (mogelijkheid tot intern leren van nieuwe gerechten).
Zorgen voor hoge kwaliteit en presentatie van geserveerde gerechten.
Schoon en geordend houden van de werkplek.
Samen kunnen werken met andere teamleden.
Implementeren van nieuwe culinaire ideeën en concepten.
Zorgen voor volledige klanttevredenheid door professionele service.
Wij bieden:
Stabiele werkgelegenheid.
Aantrekkelijk salaris, passend bij de vaardigheden en ervaring.
Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en bijscholing.
Vriendelijke werksfeer in een professioneel team.
Flexibel werkschema, met mogelijkheid tot werken 4 dagen per week.
Werk begint om 11:00 uur.
Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je CV naar info@foxworksinterntional.nl. In het onderwerp van de e-mail, gelieve te vermelden "Vacature - Kok''
📌 Prins Bernhardplantsoen 106 7551 HT Hengelo (OV) (106 H)